Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Plaatsen
Faliraki
Ialyssos
Kiotari
Lindos
Vliegtickets

Wanneer u van plan bent om op reis te gaan naar het Griekse eiland Rhodos dient u natuurlijk te beschikken over vliegtickets. Het is natuurlijk zo dat u op verschillende manieren een vliegticket kunt boeken. U kunt er voor kiezen om hiervoor een beroep te doen op een touroperator, maar u kunt ook zelf even uitkijken naar eventuele lopende promoties of interessante aanbiedingen. Hou er hierbij wel rekening mee dat de meeste luchtvaartmaatschappijen slechts beperkt naar Rhodos vliegen. Indien u buiten het hoogseizoen naar Rhodos wenst te vliegen is de kans dan ook groot dat u via bijvoorbeeld Athene moet vliegen. Op deze pagina proberen we u in ieder geval enkele interessante tips te geven wat het boeken van vliegtickets naar Rhodos betreft en geven we u een overzicht van welke luchtvaartmaatschappijen naar dit zonnige eiland kunnen vliegen.

 

Vliegtickets Rhodos bij Thomas Cook Airlines
Thomas Cook Airlines is waarschijnlijk de bekendste en meest gebruikte luchtvaartmaatschappij voor vluchten naar Griekenland en Rhodos in het bijzonder. Thomas Cook Airlines biedt vluchten aan naar Rhodos van april tot en met oktober. Niet alle vluchten die door Thomas Cook Airlines naar Rhodos worden uitgevoerd zijn rechtstreeks. Veel hangt af van het aantal passagiers. Bij een te lage bezetting wordt er soms voor gekozen om de vlucht te combineren met een andere vlucht waardoor een tussenlanding op bijvoorbeeld Kreta (of een ander Grieks eiland) niet kan uitgesloten worden. Thomas Cook Airlines is wel "de" luchtvaartmaatschappij die u veelal voor een erg scherpe prijs naar Rhodos kan vliegen.

Vliegtickets Rhodos bij Jetairfly
Allereerst is er natuurlijk de bekende luchtvaartmaatschappij Jetairfly. Het is met Jetairfly mogelijk om naar Rhodos te vliegen van april tot en met oktober. Buiten deze maanden kunt u met deze luchtvaartmaatschappij dus niet naar Rhodos vliegen. U houdt er best rekening mee dat er soms door Jetairfly voor wordt gekozen om de vluchten niet rechtstreeks uit te voeren. Afhankelijk van de bezetting en de periode waarin er wordt gevlogen wordt vastgesteld op welke plaats er een tussenlanding plaatsvindt. In de meeste gevallen betreft het een ander Grieks eiland. In uitzonderlijke gevallen wordt er een tussenlanding gemaakt op het nabijgelegen eiland Cyprus.

 

Vliegtickets Rhodos bij Aegean Airlines
Wanneer u goedkoop en eigenlijk het hele jaar door naar Rhodos wenst te vliegen kunt u hiervoor een beroep doen op de luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines. Let wel, zoals te verwachten is vliegt Aegean Airlines vanuit Brussel niet rechtstreeks naar Rhodos, maar dient u steeds rekening te houden met een tussenlanding in Athene. In dit geval dient u rekening te houden met een vliegtijd van 4 uur, zonder de tijd aan de grond in Athene meegerekend.

Op zoek naar het goedkoopste vliegticket naar Rhodos?
Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar het Griekse eiland Rhodos? Aarzel dan niet en bekijk snel de scherpste prijzen en meest actuele aanbiedingen van Connections en Thomas Cook Airlines.

 

 

© 2010 - 2013 Rodos.be | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links