Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Plaatsen
Faliraki
Ialyssos
Kiotari
Lindos
Ialyssos

Het Griekse eiland Rhodos staat niet voor niets bekend om z'n vele knusse en aangename badplaatsen. Wanneer u er voor kiest om een vakantie naar Rhodos te boeken moet u bijvoorbeeld zeker en vast eens een bezoekje brengen aan de badplaats Ialyssos. Deze is gelegen op een kleine afstand van Rhodos-stad en er zijn heel veel fijne hotels terug te vinden die u ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen. Het moet wel gezegd, Ialyssos is een erg bekende badplaats waardoor het er vooral tijdens de zomermaanden wel eens erg druk kan zijn. Bent u geïnteresseerd in dit leuke plaatsje op het eiland Rhodos? We laten er u op deze pagina graag kennis mee maken!

 

Ligging van Ialyssos
Ialyssos is gelegen op een afstand van slechts 6 kilometer van de hoofdplaats van het eiland Rhodos. Dat zorgt er voor dat het meteen een ideale uitvalsbasis is om niet alleen het eiland te bezoeken, maar ook het populaire Rhodos-stad. Ialyssos is terug te vinden aan de westkust van het eiland en bestaat uit twee dorpen, te weten de dorpen Ixia en Trianda. Omdat beide dorpen zo dicht bij elkaar gelegen zijn worden ze niet zelden in één adem vernoemd.

Ideaal voor surfers
Ialyssos is niet zomaar een badplaats. Door de jaren heen heeft het gebied namelijk een uitstekende reputatie opgebouwd op vlak van surfen. Veel liefhebbers van deze extreme watersport kiezen er dan ook bewust voor om hun vakantie naar Rhodos te ondernemen. U hoeft echter helemaal geen ervaren surfer te zijn, in tegendeel. Zelfs beginnende surfers kunnen in Ialyssos perfect uit de voeten. Er zijn verschillende surfscholen terug te vinden die stuk voor stuk over een uitstekende reputatie beschikken.

Hotels Ialyssos
Dat Ialyssos en haar dorpen op toeristisch vlak steeds groter en belangrijker worden is ook terug te zien in het aanbod aan accommodaties. Bij verschillende Belgische touroperators is het bijvoorbeeld zonder probleem mogelijk om een hotel in deze badplaats te boeken. De hotels Ialyssos kenmerken zich daarbij door een bepaalde diversiteit waardoor reizigers met elk budget er hun vakantie kunnen doorbrengen. Wanneer u een hotel op Rhodos wil boeken in één van de populairste badplaatsen, dan is een hotel boeken in Ialyssos zeker en vast een aanrader.

 

© 2010 - 2013 Rodos.be | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links