Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Plaatsen
Faliraki
Ialyssos
Kiotari
Lindos
Faliraki

Dat Rhodos een zeer veelzijdige vakantiebestemming is hoeven we u eigenlijk niet te vertellen. Er zijn op het Griekse eiland erg veel plaatsen terug te vinden die bruisen van de cultuur, maar dat kunnen we van deze Faliraki niet zeggen. Rhodos is echter niet alleen een aantrekkelijk eiland voor wie van cultuur houdt, ook jongeren die op zoek zijn naar een bruisend uitgaansleven zijn hier aan het juiste adres. Wat dat betreft heeft Faliraki dan weer heel wat interessants te bieden. U vindt hier verschillende bars en discotheken en vooral tijdens de zomermaanden wordt deze plaats niet zelden en met recht en rede vergeleken met Chersonissos. Het kan echter ook een stuk rustiger. De oude haven voorziet u bijvoorbeeld van prima mogelijkheden om een lekker hapje te eten. Meer weten over Faliraki? Lees dan snel even de informatie op deze pagina!

 

Klimaat van Faliraki
De ligging van het plaatsje Faliraki aan de Egeïsche Zee is van grote invloed op het klimaat dat hier de scepter zwaait. Faliraki beschikt dan ook over een warm mediterraan klimaat. Dit klimaat zorgt er voor dat het er tijdens de zomer vaak erg warm is. Daarnaast valt er tijdens deze maanden ook zelden of nooit neerslag waardoor het een ideale bestemming is voor een zon-, zee-, strandvakantie. Let wel, zo warm en droog als de zomermaanden zijn, zo koud en nat zijn de wintermaanden. Dan valt er hier jammer genoeg bijzonder weinig te beleven, maar dat is eigenlijk op nagenoeg het hele eiland het geval.

Activiteiten Faliraki
Faliraki enkel en alleen bestempelen als een uitgaansparadijs zou eigenlijk ook niet helemaal correct zijn. Hoewel het op dat vlak heel wat interessants te bieden heeft is het namelijk ook zo dat sporters hier eveneens aan hun trekken zullen komen. Vooral extreme sporten worden hier gepromoot. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te bungeejumpen, maar daarnaast is het eveneens mogelijk om verschillende (extreme) watersporten te beoefenen. Wie op zoek is naar een actieve vakantie op het eiland Rhodos is in Faliraki zeker en vast aan het juiste adres.

 

© 2010 - 2013 Rodos.be | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links