Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Plaatsen
Faliraki
Ialyssos
Kiotari
Lindos
Reisgidsen

Rodos is één van de belangrijkste vakantiebestemmingen van Europa. Het is dus vanzelfsprekend dat er doorheen de jaren heel wat over geschreven is. Vandaag de dag is er een mooi aanbod aan reisboeken beschikbaar die zowel een belangrijk deel van de voorpret kunnen vormen als een leuk naslagwerk om terug te blikken op een geslaagde vakantie. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van interessante boeken over Rhodos. We hebben er voor gekozen om hiervoor een samenwerking aan te gaan met de bekende website Bol.com waardoor u alle op deze pagina aangehaalde reisgidsen steeds kunt bestellen tegen een uitermate voordelige kostprijs. Bent u met andere woorden op zoek naar een reisgids over Rhodos, dan vindt u op deze pagina ongetwijfeld wat u zoekt!

ANWB Extra Rhodos
Het compacte aspect van de reisgids in combinatie met de handige kaart die er in terug te vinden is zorgt er voor dat deze reisgids één van de populairste op de markt is voor zij die op vakantie willen naar het Griekse eiland Rhodos. Uiteraard speelt ook de kostprijs een belangrijke rol, want deze ligt werkelijk bijzonder laag. Voor nog geen negen euro kunt u reeds deze uiterst complete en bovendien ook nog eens zeer compacte reisgids in huis halen. Wilt u een overzichtelijke reisgids boordevol interessante informatie, een compact formaat en een duidelijke kaart van Rhodos in huis halen? Dan is de ANWB Extra Rhodos reisgids voor u zeker en vast bijzonder geschikt!
» Klik hier en bestel de ANWB Extra Rhodos reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

100% Rhodos, Kos & de Dodekanesos
Steeds meer reizigers die een bezoekje brengen aan Rhodos combineren hun verblijf op het eiland met een uitstap naar bijvoorbeeld Kos of één van de andere in de omgeving terug te vinden eilanden. De reisgids 100% Rhodos, Kos & de Dodekanesos zal in dat geval ongetwijfeld zeer interessant blijken. Deze reisgids biedt je een groot aanbod aan informatie over niet alleen het eiland Rhodos, maar ook over Kos en de andere eilanden in de omgeving. Wanneer je met andere woorden van plan bent om tijdens je vakantie niet alleen Rhodos, maar ook andere eilanden te ontdekken is deze reisgids voor u ongetwijfeld zeer interessant.
» Klik hier en bestel de 100% Rhodos, Kos & de Dodekanesos reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Wat & Hoe Select Rhodos
De Wat & Hoe Select Rhodos reisgids is een uitermate interessante reisgids die zowel geschikt is voor mensen die een lange vakantie als een gewone "stedentrip" op Rhodos willen boeken. Deze reisgids is bovendien ook zeer interessant voor wandelaars omdat ze je voorziet van verschillende interessante en uitklapbare kaarten die je een perfect beeld geven van niet alleen het eiland, maar ook van de belangrijkste wandelpaden en andere routes. Het is mede daarom dat de Wat & Hoe Select Rhodos reisgids vooral wordt aangeraden aan mensen die echt het maximum uit hun vakantie op Rhodos willen halen. Indien je nog op zoek bent naar een complete en handige reisgids over dit Griekse eiland, dan kan deze zeker en vast niet in uw lijstje ontbreken.
» Klik hier en bestel de Wat & Hoe Select Rhodos reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Marco Polo Rhodos
De formule van de Marco Polo reisgidsen is u waarschijnlijk wel bekend. De zogenaamde Marco Polo Insider Tips zijn steeds zeer interessant en bieden u een compleet andere kijk op uw vakantiebestemming, in dit geval het prachtige Griekse eiland Rhodos. De Marco Polo Rhodos is een complete reisgids boordevol interessante informatie over Rhodos die u in maar weinig andere reisgidsen zult vinden. Of u nu van plan bent om gewoon de mooiste stranden van het eiland aan te doen of u echt ieder uithoekje wenst te ontdekken, deze reisgids zal ongetwijfeld een waardevol reisgezel zijn.
» Klik hier en bestel de Marco Polo Rhodos reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Merian Live Rhodos
De Merian Live Rhodos reisgids is een veelzijdige reisgids die alle reizigers kennis laat maken met de wondere geschiedenis en hedendaagse bezienswaardigheden van het Griekse eiland Rhodos. Deze reisgids staat er om bekend niet alleen gedetailleerde informatie te verstrekken over de bezienswaardigheden op het eiland, ook wanneer u een mooie wandeling wenst te maken zal deze reisgids ongetwijfeld voldoen aan uw verwachtingen. De Merian Live Rhodos reisgids is daarenboven ook geschikt voor jongeren, want de beste uitgaansplaatsen van Rhodos worden in kaart gebracht en ook mensen die graag uit eten gaan zullen aan dit boek heel veel plezier beleven. Het mag nu reeds duidelijk zijn, de Merian Live Rhodos is een interessante reisgids boordevol interessante informatie over het mooie Griekse eiland Rhodos.
» Klik hier en bestel de Merian Live Rhodos reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Ook voor boeken ga je naar bol.com
 

© 2010 - 2013 Rodos.be | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links