Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Plaatsen
Faliraki
Ialyssos
Kiotari
Lindos
Uitgaan

Het is geen geheim dat Rhodos regelmatig ook door jongeren wordt uitverkozen als favoriete vakantiebestemming. Dit heeft er voor gezorgd dat de interesse in het uitgaansleven van Rhodos de laatste jaren aanzienlijk is toegenomen. Op deze pagina vertellen we er u graag meer over en laten we u zelfs kennismaken met enkele interessante uitgaansmogelijkheden op Rhodos.

 

Uitgaan op Rodos doe je eigenlijk in Faliraki of Rhodos-stad. Beide steden beschikken over een bruisend nachtleven en hebben alles in huis om je een hele nacht te kunnen amusseren! De absolute uitgaansstraat van Rhodos-stad is Orfanidou. De straat staat onder toeristen echter beter bekend als "Barstreet". In deze straat liggen een aantal bijzonder leuke cafés en discotheken. Eén van deze discotheken is de "Colorado". Deze bestaat uit drie verdiepingen waarvan elk verdiep beschikt over een eigen muziekgenre. De meeste jongeren leven zich echter uit in de "Down Under Bar". Dit is zonder twijfel de bekendste uitgaansgelegenheid van Barstreet. Ze draaien er de nieuwste en beste muziek en zijn ook nog eens heel internationaal gezind!

Niet alleen Rhodos-stad is een belangrijke plaats voor het nachtleven. Ook in Faliraki kan je prima feesten tot in de late uurtjes. Het uitgaansleven speelt zich hier voornamelijk af in twee straten, namelijk Bar Street en Club Street. Eén van de populairste plaatsen om uit te gaan in Faliraki is de Q Club. De club is altijd open tot laat in de nacht en telt verschillende zalen met elk hun eigen muziekgenre. In de Ziggy's and Charlies bar heb je de mogelijkheid om een zogenaamde "viskom" te bestellen. Een viskom is een bijzonder groot glas met drank waar je met verschillende mensen uit drink.

Wie van dansen houdt moet zeker een bezoek brengen aan de Matrix. Matrix is een trendy club waar je ook na het uitgaan nog even kan relaxen in de tuin. Een andere aanrader is de Liquid Club. In deze club worden ontzettend veel verschillende muziekgrens gedraaid zodat er voor ieder wel wat wils te vinden is. In Venue Club laten verschillende DJ's van over de hele wereld dan weer af en toe hun kunsten zien terwijl de Taj Mahal dan weer "the place to be" is voor wie het iets stijlvoller en strakker wil.

 

© 2010 - 2013 Rodos.be | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links